Испанският автомобилен производител SEAT и луксозната й спортна подмарка CUPRA анонсираха подробности

...
Испанският автомобилен производител SEAT
и луксозната й спортна подмарка CUPRA
анонсираха подробности
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2020: Куп световни премиери от SEAT и CUPRA

Испанският авто производител SEAT и първокласната й спортна подмарка CUPRA анонсираха детайлности за присъединяване си на тазгодишното ревю в Женева, което стартира през идната седмица.

При SEAT, главният акцент на женевското изложение ще бъде международната публична премиера на напълно новото потомство на модела , в цялостната му гама купета и задвижващи елементи, в това число и новата му CNG версия. Посетителите на щанда на марката ще имат възможност първи да се срещнат и с новата спортна версия FR на флагмана на компанията- Terraco, както и новите решения на компанията по отношение на вторичната градска мобилност.

Единственият затулен към момента в тайна модел, който ще показа CUPRA на женевското ревю, е серийната версия на напълно новото й пазарно предложение - първата кола, специално създадена от самата марка. На щанда на компанията ще бъдат представени също по този начин и анонсираните само преди няколко дни CUPRA Leon във версии конски сили, CUPRA e-Racer и CUPRA Leon Competición.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР