Испанският Атлетик Билбао обмисля варианта да се подсили с нападателя

...
Испанският Атлетик Билбао обмисля варианта да се подсили с нападателя
Коментари Харесай

Атлетик Билбао взима Игуаин през лятото?

Испанският Атлетик Билбао обмисля разновидността да се укрепи с нападателя на Ювентус Гонсало Игуаин през идния сезон, оповестява Marca. Аржентинският голаджия е с изтичащ договор с италианския първенец, а той също по този начин е дипломиран да играе в баския клуб.

Както е известно, Атлетик разчита на футболисти, които наложително имат баски корени. Причината е, че Игуаин е правнук на баск, който е емигрирал в Аржентина. 32-годишният състезател има двойно поданство – аржентинско и френско, откакто е роден в Брест. Там е играл неговият татко след кариера в Сан Лоренсо, Бока Хуниорс и Ривър Плейт.

По-възрастният брат на Игуаин – Федерико, в този момент пък играе за американския Кълъмбъс Крю и също е нападател. Той бе спряган за договорка с врага на Атлетик – Реал Сосиедад.

Игуаин има осем гола за Юве през този сезон, откакто се завърна в Торино след наеми през предишния сезон в Милан и Челси, където не съумя да се потвърди. Той прекара шест години и половина в Реал Мадрид, след което мина в Наполи, с цел да заиграе при „ бианконерите”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР