Испанският АС включи 17-годишния Борислав Ивайлов-Слави в поредицата си Талантите

...
Испанският АС включи 17-годишния Борислав Ивайлов-Слави в поредицата си Талантите
Коментари Харесай

Българин попадна в поредицата Талантите на 21 век

Испанският " Апелативен съд " включи 17-годишния Борислав Ивайлов-Слави в поредицата си " Талантите на 21 век ". Той е част от школата на Валядолид. Мадридското издание написа, че самият Роналдо-Феномена, който е притежател на отбора чака да види Слави в първия тим.
 БФС ще опита да убеди състезател на Валядолид да заиграе за България
БФС ще опита да убеди състезател на Валядолид да заиграе за България

Борислав Станков неотдавна подписа с клуба от Ла Лига

" Борислав Ивайлов, по-известен като Слави, се трансформира в една от огромните очаквания на младежкия тим на Валядолид. Нападателят с български корени, се приспособява съвършено към клуба, където дойде от Валенсия предишното лято. Той е вкарал 18 гола в най-високото равнище на младежкия футбол в страната. Той е мощен, eдър нападател.

Ивайлов намира противниковата врата с смъртоносен инстинкт. Това му качество провокира интереса и на наставника на юношеския народен тим на Испания Пабло Амо, който го извика да играе за отбора до 18 години. Слави дебютира за тима с гол.

От Валядолид осъзнаха, че представянето му притегля вниманието на доста клубове и му предложиха нов контракт до 2023 година.

Слави стартира кариерата си в Уеска и по-късно отпътува за Сарагоса. Скоро се завръща вкъщи в Уеска, а по-късно подписва с Валенсия. За " прилепите " вкарва единствено шест гола, което му дава опция да се реалокира в школата на Валядолид. Там той намира мястото си ", пишат от " Апелативен съд ".

" Освен, че е главната звезда на младежкия отбор на Валядолид, той също е играл с дубъла в Сегунда " B " на едвам 17 години. В мача против Исара Слави се появи в игра през последните 15 минути. В тази среща имаше доста любопитна обстановка - неприятелски нападател беше Валдо, който дебютира в първия тим на Реал (Мадрид) през 2001 година, когато Слави още не е бил роден. Същият Реал (Мадрид), в който игра и Роналдо-Феномена, който желае да види Слави в първия тим ", прибавят още от мадридското издание.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР