Испанските власти в Мадрид са открили през миналата седмица мумифицираното

...
Испанските власти в Мадрид са открили през миналата седмица мумифицираното
Коментари Харесай

Роднини на починала преди 15 г. жена разбраха... че е починала

Испанските управляващи в Мадрид са разкрили през предходната седмица мумифицираното тяло на 78-годишна жена, която умряла по естествени аргументи преди към 15 години. Тялото е било намерено в банята на жилището и през цялото това време никой не я е потърсил.

Едва напълно неотдавна полицията получила сигнал от нейни близки, че не могат да се свържат с нея, заради което поискали да я разгласят за търсене. Когато пристигнали на адреса на умрялата, управляващите се натъкнали на мумифицираното тяло на старата жена.

Съседи на умрялата са били безапелационни, че последния път, когато са я забелязали жива, е било през септември 2004 година Някои от тях споделиха, че са подозирали, че дамата евентуално е издъхнала, само че всякога, когато алармирали полицията, тя не предприемала никакви дейности и по този начин цели 15 години, до момента в който най-после не били потърсени от нейните родственици.

Поради обстоятелството, че е издъхнала в помещение с висока мокрота и заради съществуването на отдушник в банята тялото съвсем не е претърпяло развой на разложение, осведоми ''El Mundo''.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР