Испанските власти в Аликанте са задържали мъж, който наказал съпругата

...
Испанските власти в Аликанте са задържали мъж, който наказал съпругата
Коментари Харесай

Съпруг наказа жена си с удари с камшик, защото не му дала да прочете SMS-ите ѝ

Испанските управляващи в Аликанте са задържали мъж, който санкционирал брачната половинка си с удари с бич, откакто тя не му е разрешила да прочете известията в телефона ѝ.

По информация на полицейските управляващи случаят се е случил в събота, когато получили сигнал от съседка, която чула писъците на 10-годишната дъщеричка на двойката. Тогава дамата решила, че се случва нещо и позвъняла в локалното ръководство.

Когато служителите на реда се озовали на адреса на фамилията, дамата и щерка ѝ към този момент били излезли на улицата и тичали боси по тротоара. По-късно брачната половинка споделила, че мъжът ѝ я затворил в една от стаите на дома им, където почнал да я постанова с бич. Тогава в стаята връхлетяла щерка им, която се разкрещяла и двете съумели да изоставен жилището и да избягат на улицата, където ги пресрещнал полицейският патрул.

Мъжът не е правил опити да избяга и е бил арестуван от чиновниците на реда и отведен в следствения арест. Предстои против него да бъде повдигнато обвиняване за домашно принуждение, осведоми ''La Vanguardia''.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР