Испанските колоси Реал Мадрид и Барселона започват новата 2022 година

...
Испанските колоси Реал Мадрид и Барселона започват новата 2022 година
Коментари Харесай

Реал и Барса откриват 2022 с визити и с различни цели

Испанските колоси Реал Мадрид и Барселона стартират новата 2022 година с визити на Хетафе и Майорка в мачове от 19-ия кръг на Ла Лига. " Лос бланкос " ще желаят да усилят преднината си на върха в подреждането, до момента в който каталунците се надяват да влязат в топ 4.

В първия мач от испанския хайлайф през 2022 Реал ще гостува на 16-ия Хетафе, който в последните кръгове усъвършенства формата си и излезе от рисковата зона. Хетафе е без загуба в Ла Лига в последните си шест мача, като завоюва три от тях, в това число и последния дуел с Осасуна.
Реал Мадрид с 13 победи в последните си 15 мача
Реал Мадрид пък се любува на страхотни резултати от средата на октомври насам, като има 13 победи в последните си 15 мача във всички шампионати и нито една загуба.



" Белите " не съумяха да победят Хетафе при последната им среща през април, само че преди този момент имаха четири следващи победи против този противник. За днешния дуел efbet предлага 1.65 коефициент за победа на Реал, 4.00 за еднакъв и 5.80 за победа на Хетафе.

2.25 коефициент за победа на " осакатения " Барселона
Няколко часа по-късно Барселона гостува на 15-ия Майорка в мач, в който Шави Ернандес има куп кадрови проблеми за решение. Каталунците бяха ударени от Ковид вълната и против Майорка безусловно ще забележим играчи и от академията. Цели 15 играчи на Барселона от първия тим се чака да пропуснат визитата на Майорка.



Барса завоюва и двата си мача против Майорка след завръщането на отбора в елита на Испания, а за последно островитяните победиха каталунците през далечната 2009-а. Победа в днешния мач може да прати Барса в топ 4, защото четвъртият Райо Валекано е със единствено две точки повече. efbet предлага 2.25 коефициент за победа на Барса, 3.40 за еднакъв и 3.50 за победа на Майорка.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР