Испански ритми, френски шансони и впечатляващи имитации развълнуваха жури и

...
Испански ритми, френски шансони и впечатляващи имитации развълнуваха жури и
Коментари Харесай

Шарл Азнавур превърна Иван Юруков в победител в „Като две капки вода“

Испански ритми, френски шансони и впечатляващи фалшификати развълнуваха жури и аудитория в „ Като две капки вода “ през миналата вечер. Образът на Шарл Азнавур трансформира Иван Юруков в победител за вечерта, давайки опция на българския артист да покаже блестяща актьорска игра и да изправи залата на крайници. „ Зашеметяващо осъществяване! “, съобщи Хилда Казасян, която сплоти мощното усещане в журиращото трио. „ Учил съм френски, само че би трябвало да призная, че тук има изречения, които евентуално биха затруднили и хора, чийто роден език е този “, показа Иван, който добави облика с достоверно наречие.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ БОРИСЛАВ ЗАХАРИЕВ КАТО ЕМИЛ ДИМИТРОВ И КОНСТАНТИН КАТО СИЛВИЯ КАЦАРОВА И ОЩЕ

Софи Маринова пък беше посъветвана с комизъм от журито да продължи с песните на британски след осъществяване на испански в облика на Дженифър Лопес.



Борислав Захариев просълзи Йорданка Христова с визията на Емил Димитров и звученето на емблематични години за българската сцена.

Малко по-късно примата на българската сцена прегърна Гери-Никол, която обра бурни аплодисменти с преобразяването в Адел. Образът не остави апатичен нито един от членовете на журито, които останаха впечатлени от пресъздаването на английската певица.



Следващата седмица на сцената още веднъж ще заблестят разнородни превъплъщения и същински звезди. Софи Маринова ще се трансформира в ненадминатия Васил Найденов, а Златка ще влезе в обувките на Фърги. Константин ще се насочи към нов женски облик – този път в ролята на Бинка Добрева. Марги Хранова ще бъде Мадона, а Гери-Никол ще разбере какво е да си Краля на рока като Елвис Пресли. Боби Захариев ще бъде Лея Иванова, а Иван Юруков ще избяга от всичко познато с облика на Милко Калайджиев. Славин ще се преобрази в различен участник от шоуто – не какъв да е, а самата Марги Хранова.

Следете Фейсбук страницата на предаването и уеб страницата на предаването за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на „ Като две капки вода “ във Vbox7, а задачите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР