Испански, немски, португалски, френски и корейски водят пакета за изпълнение

...
Испански, немски, португалски, френски и корейски водят пакета за изпълнение
Коментари Харесай

Новият отчет за стрийминг на Spotify потвърждава, че международните изпълнители нарастват по популярност

Испански, немски, португалски, френски и корейски водят пакета за осъществяване на езици, разнообразни от британски, съгласно отчета Loud & Clear на Spotify.

Става все по-очевидно, че говоренето на британски език към този момент не е причина за световен музикален триумф в епохата на стрийминг.

След като Luminate откри, че повече млади слушатели в Съединени американски щати гравитират към „ международната музика “ в езици, разнообразни от британски, Spotify удостовери, че световните слушатели са развили все по-разнообразни музикални усети.

Годишният отчет за стопанската система на музиката, който беше оповестен през днешния ден (вторник, 19 март), откри, че над половината от изпълнителите, генерирали минимум $10 000 (€9 220) в Spotify са от страни, в които британският не е първи език.

Възходът на международната музика: Младите слушатели в Съединени американски щати си падат по актьори, които не приказват британски. Открийте разликата: Даниел Ек споделя, че музиката услугата за стрийминг заплаща дължимото на артистите

Най-п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР