Испански град, който се опитва да отслабне със 100 000

...
Испански град, който се опитва да отслабне със 100 000
Коментари Харесай

Град с Испания олекна с 46 000 кг, опитва да свали 100 000

Испански град, който се пробва да отслабне със 100 000 кг, към този момент е извършил задачата на половина, написа Евронюз.
40-те хиляди поданици на Нарон в северната провинция Галисия се пробват да отслабнат с общо 100 000 кг посредством по-здравословна диета, физически извършения и периодически медицински прегледи, съобщи БГНЕС.
Карлос Пинейро, лекарят отпред на опита споделил, че отслабването върви добре и в този момент задачата е да се включат повече хора от публично записалите се 7200.
За да проработи самодейността се подхванали редица ограничения, като преподаване в учебните заведения каква диета е най-подходяща за фамилиите на децата и по какъв брой разстояние би трябвало да изминават пешком.
За възрастните поданици била създадена стратегия от физически интензивности като танци, плуване и 8-километрови дневни преходи.
Масовото намаляване почнало, откакто управляващите в града разбрали, че в Галисия равнищата на затлъстяване са по-високи от междинните в Испания.
В Нарон имало към 3000 поданици с наднормено тегло.
Според Пинейро, макар че максимален интерес провокира всеобщото намаляване, същинската цел на самодейността е по-скоро изцяло възстановяване на метода на живота на жителите на града.
Според ръководителите на опита, броят на признатите в болница понижен с 48 % през последната година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР