Испански футболист обяви, че е бисексуален, но отказа да разкрие

...
Испански футболист обяви, че е бисексуален, но отказа да разкрие
Коментари Харесай

Испански футболист обяви, че е бисексуален

Испански футболист разгласи, че е бисексуален, само че отхвърли да разкрие името си. Новината идва седмица, откакто 21-годишният австралийски състезател Джош Кавало съобщи във видео, че е педераст.

Изявлението на Кавало бе посрещнато с голяма социална поддръжка от негови сътрудници и други спортисти. Radio Murcia Cadena Ser в този момент разгласява писмо от професионален състезател, който пожела да остане неизвестен, тъй като „ посланието е по-важно от името “. В писмото играчът удостоверява, че е бисексуален и живее със своя сътрудник, мъж.

„ Първо, желая да изразя моята дълбока благодарност към Джошуа Кавало за това, че показа възприятията си с всички нас. И в този момент желая да кажа, че, да, можеш да играеш футбол, в случай че си педераст, бисексуален, какъвто се смятам и аз. Днес взех решение да продължа с посланието, което този състезател изпрати преди няколко дни. В добавка, правя оценка високо това, че мога да продължа да бъда себе си, с моя темперамент, настрана от моята работа, която имам право да пазя. Считам, че е значимо да направя тази крачка и да опиша повече за персоналния си живот “, се споделя в част от писмото на испанския състезател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР