Испанската телевизия Куатро в предаването „В светлината на прожекторите“, излъчи

...
Испанската телевизия Куатро в предаването „В светлината на прожекторите“, излъчи
Коментари Харесай

Испания е в истерия заради предсказание на врачка от Галисия

Испанската телевизия Куатро в предаването „ В светлината на прожекторите “, излъчи репортаж за коледната лотария. Сред интервюираните е и врачката Елза Алтаграсия, известна като Пситонията на Синцо на Оренсе. Елза е известна с това, че е отгатнала няколко лотарийни награди, написа bulgaros.ovh.

По думите й през 2017 година с нейна помощ са извоювани две награди от коледни
лотарии.

Едната от тях е на човек от Португалия, който спечелил 69 милиона евро, споделя тя в изявлението. По време на предаването врачката даде на водещия числата на печелившия билет за тази година и макар че програмата го цензурира, локалните медии настояват, че той е 86 098.

Хора от цяла Испания желаят да си купят лотариен билет от това десимо, в това число и репортерът на предаването.

„ Не можем да ви го покажем, само че ви подсигуряваме, че го имаме “, сподели той.

„ Виждам духове, когато си лягам вечер, те идват и стартират да ми описват неща “
Елза Алтаграсия описа в програмата по какъв начин познава числата: „ Виждам духове, те идват в леглото ми и ми описват неща “, които се оказват вярни и продължава:

„ Този път ми споделиха: на следващия ден, когато излезеш на улицата, ще имаш номера “. И по този начин и стана. Преди да излезна от входа на кооперацията на черната гривни, която постоянно нося със себе си, номерата бяха изписани “, изяснява тя на репортера.

„ Ще би трябвало да изчакаме жребия в неделя, 22 декември, с цел да разберем дали Пситонията на Синцо споделя истината, само че не можем да пренебрегнем, че прогнозата й накара доста хора да желаят да си купят лотариен билет с този номер “, споделя репортера в края на предаването.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР