Испанската суперзвезда Антонио Бандерас проговори за отношенията си с колежката

...
Испанската суперзвезда Антонио Бандерас проговори за отношенията си с колежката
Коментари Харесай

Бандерас: Ще обичам Мелани Грифит до смъртта си

Испанската суперзвезда Антонио Бандерас проговори за връзките си с колежката си и някогашна брачна половинка Мелани Грифит. Двамата бяха семейство в продължение на 20 години, до момента в който не поеха по разнообразни пътища през 2015-а.

Актьорът призна, че ще обича втората си брачна половинка до момента в който е жив.

"Мелани не ми беше единствено брачна половинка, тя беше най-хубавата ми другарка. Обичам я и ще я обичам до гибелта си. Тя е моето семейство “, показа в последното си изявление 52-годишната звезда.

Бандерас и Мелани, която му е кака с 10 години, възпитават щерка – Стела. Според него момчието е наследило неговата креативност.

„ Стела е надарена писателка. Влюби се в книгите от дребна и се увлича от работата зад камера и публичното внимание “, признава артистът, който дружно с Мелани се грижеше и за двете й деца от предходни връзки - щерка й Дакота Джонсън и сина й Александър Бауър.

"Винаги съм бил до тях, тъй като обичам майка им и за мен те са най-важната част от нея. Много бързо те самите го схванаха и ме нарекоха Папонио, което е композиция от папа (татко) и Антонио “, описа още Бандерас, който и до през днешния ден взема присъединяване в фамилните им тържества.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР