Испанската полиция задържа в Лас Нориас де Даса, западно от

...
Испанската полиция задържа в Лас Нориас де Даса, западно от
Коментари Харесай

Самотна майка удуши 7-годишния си син

Испанската полиция задържа в Лас Нориас де Даса, западно от Алмерия, 38-годишна жена на име Ана Мари, обвинена в убийството на 7-годишния си наследник Серхио посредством удушаване, заяви "Ел Паис ".
Испанката водела свирепа правосъдна борба с бащата на детето за попечителството на дребния. Очакват се резултатите от аутопсията, към момента се обясняват събитията на потресаващото закононарушение.
Безжизненото тяло на момчето е било в колата на арестуваната, само че не е ясно дали то е било умъртвено там, или преди този момент в дома й.
Сигналът към полицията е подаден от актуалната другарка на бащата на детето, която била предизвестена от родственици.
Срещу таткото е имало сигнали за домашно принуждение, които са били архивирани. Детето е било при майка си от понеделник до петък, а през уикенда - при бащата. Имало планувано чуване за възможна смяна на режима на попечителството, което може би е довела до повишаване на напрежението сред родителите. Съобщава се, че майката е била на лекуване 10 дни в психиатрична клиника в Алмерия през лятото поради психически срив.
При задържането й служителите на реда трябвало да разбият прозорците на пежото и да измъкнат със мощ дамата, защото тя им отказала да отвори вратата, като даже се пробвала да избяга от патрулката.
"Не искаше да отвори, трябваше да разбият стъклата ", изясни свидетел.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР