Испанската полиция задържа българин за серия от изнасилвания, извършени в

...
Испанската полиция задържа българин за серия от изнасилвания, извършени в
Коментари Харесай

Сериен изнасилвач от България се превърна в кошмар за испанските момичета, вижте изрода

Испанската полиция задържа българин за серия от изнасилвания, осъществени в град Луго. След близо две годишно следствие 26-годишния земляк е бил арестуван в курорта Бенидорм, откакто младо момиче подава недоволство в полицията, че е била снимана без позволение от някакъв мъж, пише worldbg.eu.

През септември 2016 година млада испанка е била изнасилена на площад Augas Férreas в град Луго, област Галисия. Пострадалата се е прибирала късно през нощта след събиране с другари, които са я изпратили до входа на блока, в който живее, написа Блиц.

Според показанията ѝ, пред асансьора се е срещнала с българина, който я е отвел принудително до гаража и я е изнасилил в някакво помещение.

Съвсем скоро в полицията са се получили още два сигнала за опит за обезчестяване от млади девойки, които са показали, че агресорът е работил по същия метод, само че непредвидени условия са му попречили да довърши закононарушенията. В хода на следствието се е открило, че българинът е работил в Мадрид в една от телекомуникационните компании и в интервала на изнасилванията се е намирал в служебна командировка в град Луго.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР