Испанската полиция задържа 26-годишен модел и бивш ръгбист Дилън Роджърс

...
Испанската полиция задържа 26-годишен модел и бивш ръгбист Дилън Роджърс
Коментари Харесай

Популярен модел и бивш ръгбист завърза с кабел и изнасили момиче, което му отказа секс

Испанската полиция задържа 26-годишен модел и някогашен ръгбист Дилън Роджърс на остров Майорка. Той е упрекнат в побой и обезчестяване на 22-годишно момиче.

 Фото: Solarpix

Жертвата пристигна в болничното заведение с натъртвания и натъртвания, оповестява The Sun. Пред полицията момичето написало изказване, в което показва, че Дилън отишъл в дома й, само че откакто му отказала секс, той я нападнал, завързал ръцете и краката й с изолента и след това я изнасилил.

 Фото: Solarpix
Скоро индивидът бе задържан от полицията, само че той отхвърли виновността си. Приятелите на обвинения го разказват като позитивен човек, въпреки и известен измежду девойките.

" Отивайки в Майорка, той си откри работа в бар и се занимаваше също с културизъм. Той се слави с женско внимание, само че постоянно се е отнасял с почитание към девойките ", споделя другар на Дилън.

 Фото: Solarpix

Приятели и родственици към момента не имат вяра, че Дилън е кадърен да изнасили момиче. Делото се преглежда, само че към момента не е почнал развой. Дилън отхвърля да разяснява обстановката.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР