Испанската полиция е простреляла и ранила невъоръжен френски гражданин, за

...
Испанската полиция е простреляла и ранила невъоръжен френски гражданин, за
Коментари Харесай

Драма! Испанската полиция простреля французин, крещял „Аллах Акбар“

Испанската полиция е простреляла и ранила невъоръжен френски жител, за който се твърди, че е крещял „ Аллах акбар “ на пункт за заплащане на винетки за автомагистрала край френската граница, предава AFP, представен от " Пик ".

„ Полицейските чиновници в началото одобряват неправилно, че мъжът е въоръжен “, оповестява испанската полиция в публично свое заявление, в което прибавя, че против арестувания няма да бъдат повдигани обвинявания за тероризъм. Мъжът от марокански генезис е пътувал в транспортно средство, записано във Франция и е доближил пункта край граничния град Ла Жонкера в северните елементи на страната. Полицията оповестява, че патрулът ѝ е реагирал, тъй като мъжът е показал „ необичайно държание “.

„ Служителите го молят да излезе от возилото, след което той се запътва към тях с нещо в ръце, крещейки „ Аллах акбар “, заяви полицейски представител. „ Полицейските чиновници на няколко пъти са го предизвестили да спре, произвели са изстрели във въздуха, само че откакто той продължава към тях, те го прострелват в бедрото “, добави той. Извършителят, „ който наподобява, че страда от душевен проблеми “ е отвън заплаха за живота, закаран в болница. Полицията оповестява, че сега тече следствие за определяне на обстоятелствата към случилото се.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР