Испанската полиция е намерила телата на германка и нейния 10-годишен

...
Испанската полиция е намерила телата на германка и нейния 10-годишен
Коментари Харесай

Откриха телата на германка и 10-годишния й син в пещера на Тенерифе

Испанската полиция е намерила телата на германка и нейния 10-годишен наследник в пещера на остров Тенерифе, заяви Би Би Си. За жестокото двойно ликвидиране е задържан бащата - също немски жител.

Според испанските медии, труповете са открити, откакто локални хора са намерили другото дете на двойката -5-годишно момченце да скита плачещо и кално в планините край град Адехе в южната част на острова. Те са алармирали и управляващите.

Намирането на убитите майка и наследник е било доста мъчно, защото в региона има доста пещери. Бащата пък е задържан в жилището му.

Той е пребил брачната половинка и сина си до гибел. По-малкото момченце е разказало пред проверяващите, че е побягнало, когато татко му се нахвърлил върху майка му и брат му в пещерата. Основната версия на криминалистите за двойното ликвидиране е домашно принуждение. Бащата е регистриран като гражданин на Адехе.

По неофициална информация майката и двете момчета са пристигнали на Тенерифе в понеделник, с цел да посетят бащата.

Според в. " Паис " бащата се държал нападателно по време на разпитите и отказвал да даде на управляващите информация за синовете си или за майка им.

Родителите на убитата жена би трябвало да дойдат от Германия, с цел да се погрижат за дребния си внук.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР