Испанската Национална полиция и сектор „Контрабанда“ към ГДБОП разкриха международна

...
Испанската Национална полиция и сектор „Контрабанда“ към ГДБОП разкриха международна
Коментари Харесай

Разбиха международна престъпна група, ръководена от българи

Испанската Национална полиция и бранш „ Контрабанда “ към ГДБОП разкриха интернационална незаконна организация за нелегално произвеждане на цигари на територията на Испания, разпространяваща в страни от Европейски Съюз.

Работата по случая е почнала през 2017 година, след информация от ГДБОП към испанската Главна дирекция „ Криминална полиция “ за проведена незаконна група от България, която има намерение да построи произвеждане на цигари в кралството и да сътвори дистрибуторска мрежа на национално и интернационално равнище, споделиха от Министерство на вътрешните работи.

Изяснено е, че тютюнът е внасян от България, без да минава митнически надзор, употребен е в Испания за незаконно произвеждане на цигари, популяризирани след това главно в страната на произвеждане, в Германия и в Обединеното кралство. В процеса на работа е открито, че консумативите и машините за производството също са импортирани в Испания от България. Придобитите от противозаконната активност огромни парични суми бивали „ изпирани “ посредством други компании, като огромна част от тях са вложени в строителството на първокласни къщи и жилищни здания у нас и в Испания. Използвани са и кредитни карти за машинация в разнообразни заведения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР