Испанската Национална полиция арестува в Толедо главният вносител на хероин

...
Испанската Национална полиция арестува в Толедо главният вносител на хероин
Коментари Харесай

Полицията арестува в Толедо Испанския Пабло Ескобар

Испанската Национална полиция арестува в Толедо основният вносител на хероин в страната, прочут като " испанския Пабло Ескобар ". При интервенцията са арестувани още 9 души, в които са открити 55 кг хероин, оповестява БНР.

Задържаният, чието име не се загатва, е внасял хероина основно от Холандия, след което го е разпределял в своя база в провинция Толедо за Мадрид, Кастилия и Леон, Кастилия ла Манча и Естремадура.

Той е обвързван и с интернационална мрежа за трафик на опиати, ръководена от турски жител. В хода на следствието, почнало още през март 2021 година излиза наяве, че " испанският Пабло Ескобар " е пътувал през юли и септември до Истанбул, с цел да уговори изискванията за вноса и разпределението на опиата в Испания.
свързани новини6041на 05.10.2019
Полицаите са следили месеци наред малко по малко доставките, препакетирането на хероина и пласирането му. Подслушвани са телефонните диалози сред членовете на незаконната мрежа, след което са разкрити и местата на които е държан опиата.

При оповестяването на детайлите се загатва за камион с българска регистрация, от който на бензиностанция до Мадрид са трансферирани в лека кола три огромни пакета.

По-късно леката кола е спряна от служителите на реда и в нея са открити 85 пакета хероин. Двамата водачи са задържани.

При последвалите арести на други членове на незаконната група са открити огромно количество пари, оръжие, опиати, крадени коли и мотоциклети.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР