Испанската марка Cupra потвърди официално пускането на пазара на свой нов,

...
Испанската марка Cupra потвърди официално
пускането на пазара на свой нов,
Коментари Харесай

На живо: Cupra el-Born - видео

Испанската марка Cupra удостовери официално пускането на пазара на собствен нов, чисто електрически модел. Пазарният дебют на новия и доста забавен автомобил е насрочен за идната година.

На интернационалния автосалон в Женева през миналата 2019-а година имаше първи поглед към прототипа на автомобила, а сега новата марка Cupra на испанската дъщерна компания на VW груп разкрива допълнителни подробности за него.

Дизайнерският екип съществено е продължил да развива автомобила след премиерата му в Женева и в този момент виждаме първият напълно електрически сериен автомобил на испанския филиал с име Cupra El-Born, като Cupra всъщност е и към този момент обособена от SEATмарка.

Моделът е основан на общата модулна платформата за електрически автомобили MEB на Volkswagen Group и е оборудван с най-съвременна технология - в това число хед-ъп екран с функция за разширена действителност и цялостна система за съгласуваност и информация с 12-инчов екран.



В допълнение към сериозното внимание към детайлите, производителят обръща особено внимание и на екологичноста в производството на el-Born, използвайки рециклирани материали. Със спортните седалки и новият волан с режим Cupra и бутони за избор профила на шофиране, el-Born трябва да изрази претенцията си за впечатляваща продуктивност. Превозното средство ще бъде правено, обаче, не в Марторел, Испания, а в немския завод в Цвикау.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР