Испанската кралица Летисия излезе в заслужена почивка, а какъвто често

...
Испанската кралица Летисия излезе в заслужена почивка, а какъвто често
Коментари Харесай

Стил и безупречност: кралица Летисия и дъщерите ѝ очароваха с появите си през август

Испанската кралица Летисия излезе в заслужена отмора, а какъвто постоянно е казусът с Нейно величество, и този път черпим от нея ентусиазъм за стила си през остатъка от лятото.

Ключовата дума за августовския дрешник на Летисия Ортис явно е синьо! Преди началото на ваканцията си тя стартира месеца с наличие на Международният кино фестивал Atlàntida Mallorca, където връчи премия на актрисата Джуди Денч.
 Две кралици на кино фестивал: Летисия Ортис и Джуди Денч  Две кралици на кино фестивал: Летисия Ортис и Джуди Денч  Две кралици на кино фестивал: Летисия Ортис и Джуди Денч  Две кралици на кино фестивал: Летисия Ортис и Джуди Денч
За случая бе избрала тъмносиньо комбиниране от блуза и пола с драперии на наличната марка Galcon Studio. Прочетете повече тук ►

Дни по-късно кралица Летисия, брачният партньор ѝ крал Фелипе Шести и двете им дъщери – принцеса Леонор и инфанта София , посетиха забележителности в планинската верига Сера де Трамунтана в Палма де Майорка по време на почивката си там.

Семейството беше координароло цветово облеклата си в синьо и бяло, като испанската кралица носеше миди рокля Adolfo Dominguez от лен . Моделът вид „ прегърни ме “ бе комбиниран с платнена чанта на Bolsas FQ с етно претекстове и чифт ниски еспадрили на марката Espardenyes Torres .
 Испанското кралско семейство на отмора в Палма де Майорка  Испанското кралско семейство на отмора в Палма де Майорка  Испанското кралско семейство на отмора в Палма де Майорка  Испанското кралско семейство на отмора в Палма де Майорка
Докато Леонор облече мини рокля на точки в синьо и бяло на марката & Other, София избра пай бял гащеризон на Zara. Двете сестри носеха идентичен модел обувки – еспадрили на платформа с връзки от Macarena.

Испанското кралско семейство се появи още веднъж дружно на надпреварите по корабоплаване за Кралската купа. Нищо не провокира повече чувство за море и почивка от класическия избор на кралица Летисия – дълга рокля на сини и бели райета. Освен хубав, моделът на Maria de la Orden с презрамки и колан към талията е пестелив и коства 150 евро. Допълваха го летни аксесоари като плетена бяла чанта Uterque от кожа и същите еспадрили , с които по-рано бе видяна Нейно величество.
 Кралица Летисия с съвършен избор на рокля за лятото  Кралица Летисия с съвършен избор на рокля за лятото  Кралица Летисия с съвършен избор на рокля за лятото  Кралица Летисия с съвършен избор на рокля за лятото
Инфанта София още веднъж заложи повече на удобството с пай гащеризон Comptoir Des Cotonniers в цвят мента и сандали вид абарка от марката Ria Menorca, а принцеса Леонор избра сантиментален флорален модел на Zara и познатите ѝ към този момент еспадрили.

По-късно вечерта четиричленното семейство беше снимано в Палма де Майорка на излизане от ресторант в компанията на принцеса Ирене Гръцка. Макар и в по-неформална конюнктура, Летисия Ортис изглеждаше още по-елегантна в черна рокля Uterque с полупрозрачни детайли .
 Елегантната кралица Летисия на вечеря със фамилията си  Елегантната кралица Летисия на вечеря със фамилията си  Елегантната кралица Летисия на вечеря със фамилията си  Елегантната кралица Летисия на вечеря със фамилията си
Визията ѝ допълваше чантичка Bimba y Lola и еспадрили на ток Castañer в същия цвят. Поредният гащеризон в летния дрешник на инфанта София този път е на райета и още веднъж е дело на Zara, а принцеса Леонор виждаме с розова рокля на Mango и чифт абарки от Mibo.

Най-непретенциозната дотук поява на фамилията бе в ресторанта El Txoko de Martín в Палма де Майорка. За вечерята си там испанската кралица бе избрала коралов кафтан от марката Dear Prudence, смесен с платнена чанта и черни еспадрили на Oysho .
                             

Класическата композиция от дънкова пола и бял топ с къдри е изборът на принцеса Леонор , а с бяла блуза и дълъг гащеризон Designers Society се появи инфанта София .
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР