Испанската компания Camperiz специализира в превръщането на различни автомобили в

...
Испанската компания Camperiz специализира в превръщането на различни автомобили в
Коментари Харесай

Най-дългата Dacia се превърна в кемпер

Испанската компания Camperiz специализира в превръщането на разнообразни коли в кемпери и през днешния ден ще ви разкажем за следващия им план въз основата на Dacia, който се появява през последните месеци. Сега испанците се заели с последния модел на румънската компания – Jogger. Най-дългата Dacia може умерено да побере до двама индивида и да им предложи разнообразни улеснения за превозване на няколко дни в пустошта.
`Най-дългата

За задачата притежателите на Jogger би трябвало да се откажат от третия ред седалки на мястото на които се слага двойно легло с ширина от 1.05м. Под него откриваме място за предпазване с потенциал от 60 литра или стилен ледник дружно с дребна мивка според от желанията на клиента.
`Най-дългата

Опционално може да бъде прибавен котлон, а в интериора да бъдат поствани лед светлини и 12-волотви заключения, Всички те се зареждат от 100-амперов батерия, а с цел да компенсират неналичието на място в багажника от Camperiz оферират опционален багажник за тавана с потенциал от 480 литра. Цената на комплекта стартира от 23 295 евро и може да доближи до 28 728 евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР