Испанската актриса Сара Саламо, която доби популярност в България не

...
Испанската актриса Сара Саламо, която доби популярност в България не
Коментари Харесай

Колко секси е Сара Саламо

Испанската актриса Сара Салам о, която доби известност в България не толкоз с професионалните си достижения, а с обстоятелството, че е приятелката на испанкия национал Иско Аларко, се радва на лятната си отмора в компанията на половинката си от Реал Мадрид.
 Сара Саламо, Иско и най-важният ден в живота им
Най-важният ден в живота на Сара Саламо и Иско

С какво може да се похвали испанският футболист

Откакто Сара Саламо стана майка за първи път преди три години, когато се роди синът им Тео, а през 2020 г и Пиеро, в профила ѝ в Instagram можем да открием най-много фотоси на времето, което прекарва с децата си.

Актрисата постоянно демонстрира по какъв начин се забавлява с момчетата у дома, като образно показва какъв брой добра, грижовна и страхотна майка е.

Освен всичко това обаче, Сара Саламо постоянно е била (и продължава да бъде) една доста красива и привлекателна жена.

Тъй като малко бяхме позабравили за страхотния ѝ съблазън, Сара Саламо реши да ни напомни какъв брой добре наподобява, като показа няколко фотоси по бански.

Виждаме я на яхта и на плажа с половинката ѝ Иско. Изглежда, че двамата са съумели да откраднат малко свободно време за себе си и се радват на слънцето, морето и взаимната си компания.

Испанската актриса реши да ни покаже, че макар страхотния си външен тип, не си пада доста по диетите. До този извод стигаме, откакто видяхме видео, в което Сара показва по какъв начин си похапва сладко парче шоколадова торта. Завидяхме ѝ - за тортата, и за тялото, и за почивката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР