Испанската актриса Пенелопе Крус обвини колежката си Амбър Хърд, че

...
Испанската актриса Пенелопе Крус обвини колежката си Амбър Хърд, че
Коментари Харесай

Пенелопе Крус се застъпи за Джони Деп и обвини Амбър Хърд в клевета

Испанската актриса Пенелопе Крус упрекна колежката си Амбър Хърд, че е клеветила някогашния си брачен партньор Джони Деп. Това се оповестява от The Blast.

Крус се застъпи за звездата от "Карибски пирати ", потвърждавайки, че са работили дружно няколко пъти. Тя била фенка на артиста преди първата им среща. Когато тя била на 19 години, те се срещнали с помощта на режисьора Педро Алмодовар.

"Винаги съм била очарована от неговите добрина, ослепителен разум, гений и особено възприятие за комизъм ", сподели актрисата. Тя добави, че е гледала Деп в доста обстановки и той постоянно е бил благ и великодушен към другите.

„ Шест месеца от първата ми бременност прекарвах всеки ден с него, до момента в който снимахме "Карибски пирати ". Съпругът ми и аз в никакъв случай няма да забравим какъв брой сладко и деликатно се отнасяше към мен по това време “, сподели Крус.

По-рано Деп бе предпазен и от някогашната си жена Уинона Райдър. Според нея е мъчно даже да си показа, че артистът демонстрира жестокостта, за която Хърд приказва обществено.

Джони Деп и Амбър Хърд се ожениха през февруари 2015 година През май 2016 година актрисата подаде молба за бракоразвод, след което разгласи, че брачният партньор й я е пребил.

По-късно Деп заведе дело против Хърд и изиска 50 милиона $ за публикация, в която тя назовава себе си „ жертва на домашно принуждение “. Актьорът акцентира, че нейното изказване е клюка. През февруари 2020 година диалог сред звездите изтече в мрежата. В него актрисата признава, че е пребила някогашния си брачен партньор.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР