Испания стигна до 1:1 като гост на Швеция и се

...
Испания стигна до 1:1 като гост на Швеция и се
Коментари Харесай

Испания се класира за Евро 2020 в 92-ата минута

Испания стигна до 1:1 като посетител на Швеция и се класира за финалите на Евро 2020. Скандинавците поведоха, само че иберийците изравниха в добавеното време. Ценния гол бе вкаран от Родриго в 92-ата минута. Преди това Берг бе разкрил за домакините.

Иберийците имат 20 точки от 8 мача. Швеция е на втора позиция с 15. Румъния можеше да изпревари тре кронур, само че взе единствено точка от Норвегия. Северняците изравниха в 92-ата минута. Така Румъния остана с 14 точки, а Норвегия има 11.

До края остават още два мача. Тимът на Испания обаче няма по какъв начин да бъде преместен от едно от първите две места, защото Швеция и Румъния играят между тях на 15 ноември.
Контузията на Де Хеа
Испания имаше проблеми по време на дуела, в това число с травмата на Давид де Хеа. Той не игра против Норвегия, само че в този момент стартира титуляр. И получи травма в бедрото, която го слага под въпрос за дуела сред клубния му отбор Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Дербито е през уикенда.

Де Хеа получи контузията след час игра при разиграване със собствен съотборник. Той незабавно се хвана за бедрото и седна на тревата. Вратарят бе сменен от Кепа и постепенно, благодарение на физиотерапевтите, се прибра в съблекалнята. Ако той не може да играе в дуела на „ Олд Трафорд “, титуляр за Юнайтед ще бъде Серхио Ромеро.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР