Испания ще атакува призовите места на европейското първенство по футбол

...
Испания ще атакува призовите места на европейското първенство по футбол
Коментари Харесай

Испания отива на европейско без Серхио Рамос

Испания ще нападна призовите места на европейското състезание по футбол без досегашния си капитан Серхио Рамос. Това стана ясно от оповестения лист с изпратени повиквателни от селекционера Луис Енрике.

35-годишният бранител, който беше част от испанския отбор, когато " Ла Роха " завоюва международното през 2010 и два пъти европейското състезание - през 2008 и 2012 година, не попада измежду избраниците.

Снимка: Getty Images

Всъщност в листата няма нито един и от съотборниците на Рамос в " Реал " Мадрид. Защитникът завърши не доста сполучлив сезон. Контузиите му попречиха да вземе присъединяване допълнително от 21 мача за своя отбор.

Рамос обаче остава рекордьор по мачове за Испания със 180 срещи. Бранителят е в националния отбор от 2005 година насам и е вкарал 23 гола.

Ето и цялостния лист на селекционера Луис Енрике:

Вратари: Унай Симон, Давид де Хеа, Роберт Санчес
Защитници: Хосе Гая, Жорди Алба, Пау Торес, Аймерик Лапорт, Ерик Гарсия, Диего Йоренте, Сесар Аспиликуета, Маркос Йоренте
Полузащитници: Серхио Бускетс, Родри, Педри, Тиаго Алкантара, Коке, Фабиан Руис
Нападатели: Дани Олмо, Микел Оярсабал, Алваро Мората, Жерар Морено, Феран Торес, Адама Траоре, Пабло Сарабия

Заради пандемията от ковид европейското състезание беше отсрочено с година и би трябвало да се организира от 11 юни до 11 юли.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР