Испания продължава постепенно да премахва ограничителните мерки, въведени по време

...
Испания продължава постепенно да премахва ограничителните мерки, въведени по време
Коментари Харесай

Испания маха още ограничения - премахват маските на улицата

Испания продължава последователно да отстранява ограничаващите ограничения, въведени по време на шестата вълна на пандемията.

Министърът на опазването на здравето Каролина Дариас към този момент разгласи, че от идната седмица държавното управление възнамерява да анулира наложителното потребление на маски на улицата.

По думите на Дариас, в случай че в понеделник се реализира консенсус сред централното и районните държавни управления на Междутериториалния съвет по опазване на здравето, решението за унищожаване на навън ще се разгласява в формалния държавен вестник в сряда и може да влезе в действие от четвъртък, оповестява БНР.
свързани новини3182на 29.01.2022
Носенето на маски навън беше наново въведено на 22 декември предходната година поради бързото разпространяване на Омикрон, само че в този момент, след като„ към този момент три седмици се следи понижаване на броя на новозаразените, се мисли за облекчение на ограничаващите ограничения.

Това е последният уикенд, в които нощните заведения и питейни заведения в Каталуния ще останат затворени.

Следващата седмица те още веднъж възобновяват работа. По калкулации на сектора загубите им са 6,457 милиарда евро откакто през последните 23 месеца, 20 нямаха право да работят.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР