Испания победи Швейцария с 1:0 в мач от група 4

...
Испания победи Швейцария с 1:0 в мач от група 4
Коментари Харесай

Испания с икономична победа срещу Швейцария

Испания победи Швейцария с 1:0 в мач от група 4 на елитнита Дивизия на Лигата на нациите. Срещата се игра на подготвителния стадион на Рела (Мадрид) - Алфредо ди Стефано, намиращ се в покрайнините на испанската столица. Домакините имаха териториален превес, само че се задоволиха в гола на Микел Оярсабал, маркиран през първото полувреме.

Първото състояние в мача беше за гостите. Левият бек Лорис Бенито стреля в близкия ъгъл, само че Давид де Хеа плонжир и мазета в корнер.

Ян Зомер направи неточност при осъществяване на навън. От нея се възползва Микел Мерино, който подаде на съотборника си в Реал Сосиедад Микел Оярсабал и той вкара за 1:0 в 14-ата минута.
 Снимка 500043
Източник:

Испанците продължиха да преобладават, само че по този начин и не намираха вратата на Зомер. Все отново стражът трябваше да се намесва с опитност в 29-ата минута след удар с глава на Феран Торес. Гостите опитаваха бързи контри, само че по този начин и не можаха да разпрострат нито една до дъно.

През второто полувреме картината остана същата. Испанците упражняваха сериозен напън, а " кръстоносците " се бранеха невъзмутимо и търсеха всяка опция да тръгнат бързо напред.

В игра влезе и звездата на Уулвърхямптън Адама Траоре, който направи няколко от присъщите си пробиви отдясно. Домакините имаха две-три благоприятни условия да вкарат, които с лекост бяха пропилени.
 Снимка 500042
Източник:

В края швейцарците пробваха нещо като напън, само че по този начин и не стигнаха до нищо съществено.

Стартови сформира:

Испания: 1. Давид де Хеа, 22.Хесус Навас, 16.Серхио Рамос, 4. Пау Торес, 14.Хосе Гая, 6. Микел Мерино, 5. Серхио Бускетс, 21.Микел Оярзабал, 7. Даниел Олмо, 18.Феран Торес, 17.Ансу Фати.

Швейцария: 1. Ян Зомер, 2. Лорис Бенито, 13.Рицардо Родригес, 22.Фабиан Шаер, 4. Нико Елведи, 3. Силван Видмер, 8. Ремо Фрзолер, 10.Гранит Джака, 15.Джибрил Соу, 18.Адмир Мехмеди, 9. Харис Сеферович.

Така след първата половина от мачовете в група 4 испанците са отпред със 7 точки. Германия след триумфа си в Украйна има 5 точки. По всичко проличава, че първото място ще бъде решено в дуела Испания - Германия, който ще се играе на 17 ноември. На същата дата Швейцария и Украйна ще дефинират изпадащия тим. Украинците са с 3 точки, а " кръстоносците " имат единствено една точка от домакинското тъждество с Германия.
 Снимка 500041
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР