Испания планира драматично да премахне въглеродния диоксид в икономиката си

...
Испания планира драматично да премахне въглеродния диоксид в икономиката си
Коментари Харесай

Испания планира да забрани колите на течни горива

Испания възнамерява трагично да отстрани въглеродния диоксид в стопанската система си до 2050 година. В това число се включва и възбрана на доста коли, се твърди от проектозакон на министерството на екологията, заяви техническият уебсайт Gizmodo.
Законът за климатичните промени и прехода на силата цели да се забрани продажбата на транспортни средства, които се движат на изкопаеми горива (включително и хибридите) до 2040 година
Електрическите коли и техните станции за зареждане ще завладяват пазара. Испания същ по този начин възнамерява да направи производството си на електрическа енергия напълно от възобновими източници до 2050 година, което ще помогне да се редуцират парниковите газове до 90 %.
Ако този проектозакон влезе в действие Испания ще приключи субсидирането за рандеман на газ и петрол, както и разрешителните за рандеман на тези изкопаеми.
Всички налични нефтени и газови интервенции би трябвало да бъдат прекратени до края на 2040 година На тяхно място Мадрид желае да построи 3 000 мегавата от слънчеви панели. Испания към този момент възнамерява обучителна стратегия за служащите в тези браншове.
Но не са единствено колите и промишлеността. Испания планува тези правила за домовете на хората.
Страната ще ремонтира доста блокове да са бъдат домовете по-енергийно дейно. Между 2021 година и 2030 година испанското държавно управление би трябвало ремонтира над 100 000 здания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР