Испания напусна безславно световното първенство. Мондиал 2018 показва, че много

...
Испания напусна безславно световното първенство. Мондиал 2018 показва, че много
Коментари Харесай

Какво се случи с Испания?

Испания напусна безславно международното състезание. Мондиал 2018 демонстрира, че доста от по-малките тимове са намерили метод да се опълчват на огромните. Това, несъмнено, приказва за прогрес, за израстване, а изненадите и отпаданията на именити футболни фигури валят ден след ден и шампионатът в действителност се получава забавен.
И въпреки всичко испанският провал против неугледния съветски състав подухва горест и възприятие за глупост. Ясно е, че против по-силен, по-техничен, по-опитен... алтернативата на руснаците е затворена скица, дебнене и вероятно дузпи, където към този момент нещата са изравнени. Къде обаче отиде оня испански тим от квалификациите, който отнесе Италия?

От началото на Мондиала в Русия " Ла Роха " играеше тежко, мъчително, без ясна концепция. Безумието, което се случи с уволнението на Юлен Лопетеги, часове преди старта на финалите, ще се помни и разяснява дълго. Повече от несъмнено е, че това повлия на испанския отбор. Трябваше ли Реал Мадрид да показва новия си треньор тъкмо преди международното? Реал Мадрид над националния тим на Испания ли е? Не взеха ли извънредно решение от Федерацията? Въпроси доста. А в действителност, не се ли върнаха испанците към времената отпреди триумфалния интервал сред 2008 и 2012 година? Тогава, когато още веднъж отиваха с огромна кошница, а си тръгваха с подвита опашка - я в предварителната група, я малко по-късно. Така стана в Бразилия 2014, по този начин стана на Евро 2016, по този начин стана и в този момент. Тъжен ден за " Ла Роха ". Ще се чакат по-добри дни. Мондиал 2018 1/8 кръг, неделя 1 юли  Испания 4:5краен резулат  Русия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР