Испания гласува утре на парламентарни избори за втори път тази

...
Испания гласува утре на парламентарни избори за втори път тази
Коментари Харесай

Българската мафия е сред най-мощните в Испания

Испания гласоподава на следващия ден на парламентарни избори за повторно тази година. Социалистите на Педро Санчес, които завоюваха предходния избор, не съумяха да сформират постоянна коалиция и да получат утвърждение в Народното събрание. Опитите за кабинет с крайнолевите от „ Подемос “ се провалиха. Сега прогнозите са за нова победа на социалистите, само че за тях казусът с кого ще се коалират ще бъде още по-остър, защото поддръжката за Народната партия и за крайнодесните от „ Вокс “ евентуално ще бъде по-голяма, в сравнение с 28 април.

На изборите може да има изненади и да се окаже, че от левицата са пропуснали шанса си да ръководят, предвижда в изявление за стратегия „ Хоризонт “ на БНР журналистът от „ Ел Паис “ Начо Каретеро. Той беше у нас за представянето на книгата си „ Бял прахуляк “, която излезе в превод на български. Става дума за следствие на наркотрафика в испанската област Галисия, където е роден Каретеро. В книгата има редица скандални разкрития, като да вземем за пример, че всички партии са получавали пари от наркотрафика.

Когато порасна, желая да стана контрабандист като баща, споделя в ефирен репортаж едно дете от северната испанска област Галисия. Това е една от многочислените знакови истории в книгата „ Бял прахуляк “ на Начо Каретеро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР