Испания елиминира олимпийския шампион Сърбия на Световното първенство по водна

...
Испания елиминира олимпийския шампион Сърбия на Световното първенство по водна
Коментари Харесай

Испания елиминира фаворита Сърбия на Световното по водна топка

Испания отстрани олимпийския първенец Сърбия на Световното състезание по водна топка, провеждащо се в Куанджу (Южна Корея). Нашите западни съседи, които са най-силният тим през последните години вземат участие в конкуренцията без шестимата си най-хубави играчи, тъй като към този момент имат квота за Токио 2020.
 Откриха европейското по водна топка в Бургас пред над 1000 фенове
Откриха европейското по водна топка в Бургас пред над 1000 фенове

Шампионатът е исторически, тъй като е първи във възрастта

Срещата мина при доминация на иберийците, които се постановиха с 12-9 (2-1, 5-2, 3-4, 2-2). Ключова се оказа втората част, когато спечелилите отвориха разлика от 4 гола, която по-късно успяваха да запазят.
 Снимка 434826
Източник:

Съперник на Испания на полуфинал ще бъде защитаващият купата си тим на Хърватия, който пречупи Германия с 10-8 (1-2, 3-1, 3-3, 3-2). Германците не са слагани измежду любимците, само че постоянно са костелив орех за най-хубавите.

В мач за систематизиране на последните места в крайното класиране домакинът Южна Корея се наложи след осъществяване на дузпи над Нова Зеландия с 5-4 и зае 15-а позиция. Редовното време приключи 12-12. На 13-о място остана Бразилия след сложен триумф над Казахстан с 9-8 (3-3, 2-2, 2-1,2-2).

В дуелите за систематизиране на местата от 9-о до 12-о Съединени американски щати разгроми Южна Африка с 20-3, а Черна гора се утеши с хубава победа над Япония с 14-7.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР