Испанецът Рафаел Надал продължава с отличното си представяне на Откритото

...
Испанецът Рафаел Надал продължава с отличното си представяне на Откритото
Коментари Харесай

Надал прегази палача на Григор в Австралия и вече е полуфиналист

Испанецът Рафаел Надал продължава с отличното си показване на Откритото състезание на Австралия, откакто разруши американеца Франсис Тиафо с 6-3, 6-4, 6-2 в мач от четвъртфиналите на конкуренцията.
По този метод първенецът от 2009-та година се класира за полуфиналите в Мелбърн за шести път в кариерата си , като към момента не е изгубил сет от началото на шампионата .
Рафа стартира превъзходството си през цялото време и бързо дръпна с 3-0, след което не остави никакви шансове на 21-годишния Тиафо на личен сервис, с цел да вземе сета с 6-3.
Световният номер 2 повтори упражнението във втората част, когато още веднъж пробив първоначално, след което бе безмилостен при подаванията си за 6-4.
В началото на третия сет Надал продължи да бъде оптимално нападателен и стигна до нов ранен пробив, след което затвори дуела след час и 47 минути игра.
Надал приключи дуела с 84 % извоювани точки след първи сервис, 29 печеливши удара и 23 непредизвикани неточности, с цел да постави завършек на мощната серия на Тиафо, който в предходния кръг в профил българина Григор Димитров.
Кой е идващият противник на Надал в Австралия, разберете в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР