Испанецът Кике Сетиен ще поеме гранда Барселона. Той ще ръководи

...
Испанецът Кике Сетиен ще поеме гранда Барселона. Той ще ръководи
Коментари Харесай

Кике Сетиен поема Барселона

Испанецът Кике Сетиен ще поеме гранда Барселона. Той ще управлява отбора до 30 юни 2022  година Официалното обявяване на новината от клубния уебсайт бе забавено, поради изчистването на елементи при прекратяването на контракта на Ернесто Валверде. Това стана факт малко след среднощ българско време. Решението за уволнението на досегашния ментор Ернесто Валверде и определянето на негов заместител бе взето след многочасови диспути от управлението на клуба.

След отхвърли на някогашния състезател на отбора Шави Ернандес да поеме поста незабавно, името на някогашния треньор на Тотнъм Маурисио Почетино излезе на напред във времето, само че поради предишното му, обвързвано с Еспаньол, аржентинецът не бе предпочетен.

Сетиен за последно бе отпред на Бетис. През януари предходната година името му още веднъж се спрягаше за треньорския пост в Барселона. Той е върл почитател на Йохан Кройф и изповядва стила на игра, присъщ за " блауграна ", основаващ се на дълго владеене на топката и непрекъснати офанзиви.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР