Испанецът Хесус Хил има много лица - строителен предприемач, футболен

...
Испанецът Хесус Хил има много лица - строителен предприемач, футболен
Коментари Харесай

Документалният сериал "Футболният ексцентрик" за Хесус Хил започва днес по HBO

Испанецът Хесус Хил има доста лица - строителен бизнесмен, футболен магнат и политик. Всички те се събират на едно място в новия документален сериала от четири епизода на HBO " Футболният ексцентрик ", чиято премиера в платформата HBO GO следва през днешния ден, 14 юли.

С спорно добро име, екстравагантен до мозъка на костите и отказващ да се преценява с разпоредбите във всяка от сферите, в които се изявява, Хил има едно доста значимо качество – знае по какъв начин да се хареса на хората, в резултат на което е обожаван от испанските медии.

Те и почитателите на " Атлетико Мадрид " – футболния клуб, чийто президент е в продължение да на цели 16 години, са подготвени да му простят даже и многочислените нарушавания на закона и не изключително чисти покупко-продажби и кавги, в които непрекъснато е заплетен.

Документалният сериал се пробва да даде отговор и на въпроса за какво всеобщата аудитория се оставя по този начин елементарно да бъде прелъстена от персони със подозрителен морал и цели.

Чрез архивни фрагменти, непоказвани до този миг, персонални материали и извънредни изявленията с основни фигури, близки до него през години, " Футболният ексцентрик " изследва колоритния живот на Хил в четири часа, разграничени на 60-минутни епизоди.

Телевизионната премиера по HBО е планувана за 22:30 часа на 1 август четвъртък.



Заглавието е oригинална продукция на HBO Европа от Испания и с него сериалите в профилираната секция в HBO GO стават 11. " Успех " (Хърватия), " Заслепени от светлините " (Полша), " Хакервил " (Румъния), " Златен живот " (Унгария), " Глутница " (Полша), " В сенките " (Румъния), " Пактът " (Полша), " Мълчаливата котловина " (Румъния), " Пустош и Мамон " (Чехия).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР