Испанецът Фернандо Вердаско се класира за четвъртфиналите на София Оупън,

...
Испанецът Фернандо Вердаско се класира за четвъртфиналите на София Оупън,
Коментари Харесай

Вердаско и Фучович продължават към четвъртфиналите в София

Испанецът Фернандо Вердаско се класира за четвъртфиналите на София Оупън, откакто победи миналогодишния финалист Мариуш Копил с 6-2, 4-6, 6-1 в мач от втория кръг на конкуренцията.
Опитният испанец стартира доста решително днешния дуел, като проби два пъти противника си, с цел да вземе първата част с 6-2.
Във втория сет румънецът стартира да сервира доста солидно, като осъществя пет аса и не даде нито една опция за пробив на противника си.
От своя страна Копил съумя да вземе един път подаването на Вердаско и да вкара мача в решителен трети сет. В него някогашният номер 7 в света бе цялостен стопанин на корта и стигна даде единствено един гейм на противника си, с цел да затвори мача след час и 44 минути игра.
По този метод Вердаско се класира за четвъртфиналите, където ще срещне италианеца Матео Беретини, който през вчерашния ден в профил лидера в схемата Карен Хачанов в три сета.
Вчера Вердаско даде единствено три гейма на 21-годишния български Александър Лазаров, до момента в който в първия си мач Копил записа трисетова победа над носителя на три трофеи от Големия шлем Стан Вавринка.
Напред продължава и унгарецът Мартон Фучович след победа над квалификанта Яник Маден със 7-6(3), 3-6, 6-4. За място на полуфиналите Фучович ще спори с четвъртия подложен Роберто Баустиста Агут.
Словакът Мартин Клижан продължи с обичайно мощното си показване в София и за трети път доближи четвъртфиналите след триумф над Даниел Брандс от Германия със 7-6(5), 6-4.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР