ISO-файловете представляват точни копия на съдържанието на даден носител, обикновено

...
ISO-файловете представляват точни копия на съдържанието на даден носител, обикновено
Коментари Харесай

UltraISO 9.7.1.3519

ISO-файловете съставляват точни копия на наличието на даден притежател, нормално CD-ROM. Така – при задоволително бърза връзка – можете да си спестите да вземем за пример изпращането на компактдиск до някоя точка от света – получателят му ще го изтегли и ще си го запише на притежател, с което действително ще има това, което желаете да му дадете. Разбира се, това не изчерпва опциите. С UltraISO можете да създавате, редактирате и обръщате такива файлове. Можете да управлявате зареждащата (bootable) информация, отговаряща за bootable компактдисковете. Поддържаните формати за image-файлове включват ISO, BIN, IMG, CIF, NRG и BWI.

UltraISO е стратегия за основаване на файл копие на CD/DVD диск, редактиращ и преобразуващ инструмент, който може директно да редактира файла с копието на CD/DVD дискът и да извлече файловете и досиетата от него, както и да прави файлове в ISO формат на вашите CD/DVD устройства или корав диск. В същото време вие можете да поддържате започваща информация на ISO, по този метод можете да създавате лични започващи CD/DVD дискове.

С UltraISO може да създавате, редактирате, обръщате и записвате CD и DVD image файлове, а също така може да създавате и започващи се дискове. Програмата поддържа стандартите ISO 9660 Level 1, 2 и 3 и автоматизирано усъвършенства структурата на ISO файла. Поддържаният програмен продукт за записване на дискове включва Nero burning ROM, Easy CD Creator, CDRWin, CloneCD и BlindWrite. Лиценз: Платен (Shareware) .

Повече за UltraISO можете да научите от нашата публикация UltraISO – управление за работа.
Промени в UltraISO 9.7.1.3519:
+) Supports editing UEFI bootable ISO images made by mkisofs/genisoimage/xorriso
+) Can load EFI boot image to an bootable ISO (Ctrl+Alt+I)
*) Show warning message when adding files with abnormal long filename (256+)
*) Fixed a bug with opening ISO image of Acronis Disk Director 12
*) Some minor improvements and bug fixes
#td_uid_42_5a686f7f471d6.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/11/UltraISO1-80x60.gif) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 1
Официална страница
Изтегли: UltraISO 9.7.1.3519 (4.27 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР