Ислямски екстремисти провеждат импровизирани съдебни процеси, налагат шериата, разпространяват забранени

...
Ислямски екстремисти провеждат импровизирани съдебни процеси, налагат шериата, разпространяват забранени
Коментари Харесай

Джихадисти на Острова искали да убият кралица Елизабет II

Ислямски екстремисти организират спонтанни правосъдни процеси, постановат шериата, популяризират неразрешени книги и вербуват млади пандизчии във Великробритания, това разкри някогашен пандизчия пред лондонския вестник Times.
Пред медията той показа, че също е бил вербуван от група, включваща почитатели на Анджем Чудари – просветител на омразата. Анджем Чудари се смята за най-опасния просветител на джихада, само че предходната година той беше пуснат на независимост.
Затворникът, прочут като Джак, разкри, че по време на престоя му се сприятелява с различен терорист, наименуван " М ". Джак става очевидец на лекция, изнесена от " М ", в която се приказва, че кралица Елизабет II е зложелател на исляма и би трябвало да почине , написа в. " 24 часа ".
Но по време на Рамазан " М ", който излежава присъда за ликвидиране, пребива Джак и други двама мюсюлмани, тъй като са хванати да пият алкохол. Тримата се изправят пред спонтанния им съд в пандиза.

Скандалният проповедник-ислямист Анджем Чудари
" Вчера вечерта сте били видени от нашите братя да пиете алкохол. Вие опозорявате месеца на Рамазан и ние ви считаме за отговорни ", декларира " М ". Джак показа, че след нападението единият от осъдените не е могъл да си отвори окото, било е прекомерно подуто и изцяло затворено.
Джак прибавя, че има записи на диалози на един от водачите на " Ал Кайда " – Ануар ал Аулаки. " След като излязох от пандиза, някогашни съкилийници се свързаха с мен, предлагаха ми да отида в Сирия, само че аз избрах да напусна този свят. Искам да си остана кротичък мохамеданин. "
След изявлението на Джак, специалистите по сигурността желаеха незабавни инспекции в английските затвори.
Тази година в Англия и Уелс има 13 000 пандизчии мюсюлмани, което съставлява 16 на 100 от затворническото население – 2 пъти повече спрямо 2002 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР