Ислямска държава нарича децата-войници уникално овластено поколение“ и декларира, че

...
Ислямска държава нарича децата-войници уникално овластено поколение“ и декларира, че
Коментари Харесай

Ислямска държава обяви, че ще използва деца като войници

Ислямска страна назовава децата-войници „ неповторимо овластено потомство “ и заявява, че им „ поверява да преследват страните на кръста и държавните управления на отстъпничеството “.

Материалът възхвалява военизираните малолетни като „ бомба със закъснител “, а във видеото се споделя, че ще ги употребяват в терористични акции. Статията поучава водачите на Ислямска страна да разработят дълосрочни проекти за подготовка на това потомство бойци, като ги съпоставя с млади бойни кучета.

„ Това е поколението, с което Бог се готви да води същинската борба против полето на лъжата ”, се споделя в публикацията, а на бъдещите терористи се приписва фразата, че " ще живеем с това, с което са живели бащите ни, с цел да издигнем религията и да умрем за това, за което са умрели те ".

Друго видео, поместено в ISWAP, медиен франчайз на Ислямска страна за Западна Африка, демонстрира деца и юноши на възраст сред 12 и 18 години, които се образоват в лагер на ръкопашен пердах, физически умения и потребление...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР