Исландия постигна първа победа в Група Н за Евро 2020,

...
Исландия постигна първа победа в Група Н за Евро 2020,
Коментари Харесай

Исландия с първа победа при Ерик Хамрен

Исландия реализира първа победа в Група Н за Евро 2020, откакто надви с 2:0 като посетител на Андора. Биркир Бярнасон (22') и Видар Кяртансон (80') вкараха по едно попадение в двете полувремена, с цел да донесат първи триумф на тима под управлението на Ерик Хамрен.

Андора опита да наложи домашен напън в първите 20-ина минути, само че исландците демонстрираха, че контраатаките им ще основават проблеми на противника.

В 17-ата минута Лима нанесе прекрасен удар от границата на наказателното поле, само че топката рикошира в рамото на Бярнасон и излезе в корнер. Именно Биркир Бярнасон откри резултата пет минути по-късно. Центриране от ъглов удар на Гилфи Сигурдсон бе отклонено от Ребес, след което халфът на Астън Вила засече с глава на далечната греда - 0:1.

В 32-рата минута стражът на Андора избави тима си от нов гол, откакто отрази фалцов изстрел на Гилфи Сигурдсон.
B. Bjarnason, Kjartansson
Hamrén earns first win as Iceland coach#EURO2020 pic.twitter.com/pBL5LxlPWN
— UEFA EURO 2020 (@UEFAEURO) 22 март 2019 година

След почивката Гудмундсон и Бярнасон пропуснаха две чудесни благоприятни условия да вкарат втори гол за Исландия. Това въпреки всичко се случи в 80-ата минута, когато Видар Кяртансон засече на близката греда центриране на Севарсон.

Исландия дели второ място в групата с тима на Турция, който победи със същия резултат Албания. Световният първенец Франция е водач във краткотрайното класиране след изразителния триумф с 4:1 над Молдова. МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ТУК! СТАТИСТИКА ТУК! ЕВРО 2020 1 кръг, петък 22 март  Андора 0:2краен резулат  Исландия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР