ИСЛАМАБАД (АП) — Политическите съперници на намиращия се в затвора

...
ИСЛАМАБАД (АП) — Политическите съперници на намиращия се в затвора
Коментари Харесай

Съперниците на бившия пакистански премиер Хан посочват Шехбаз Шариф като съвместен кандидат за министър-председател

ИСЛАМАБАД (АП) — Политическите противници на намиращия се в пандиза някогашен министър председател на Пакистан Имран Хан оповестиха детайлности за съглашение за шерване на властта късно във вторник, акцентирайки Шехбаз Шариф като техен общ претендент за министър-председател.

Дългоочакваното известие последва дни на диалози сред управлението на Пакистанската мюсюлманска лига или PML, Пакистанската национална партия или PPP и други партии, които не завоюваха задоволително места на гласуването на 8 февруари, с цел да ръководят сами.

Кандидатите, подкрепящи Хан, завоюваха най-вече места на парламентарните избори, само че също по този начин не завоюваха задоволително от тях, с цел да сформират държавно управление.

Шариф, братът на някогашния министър председател Наваз Шариф, самият той е някогашен министър-председател, който размени Хан, когато той беше свален посредством избор на съмнение в Народното събрание през 2022 година Оттогава Хан е осъждан за няколко закононарушения в това, което поддръжниците му назовават ​​политически стимулирани ходове, с цел да го държат из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР