Ислам Махачев и Дави Рамос се изправиха един срещу друг

...
Ислам Махачев и Дави Рамос се изправиха един срещу друг
Коментари Харесай

Махачев наложи волята си над Рамос

Ислам Махачев и Дави Рамос се изправиха един против различен в борба от лека категория на UFC 242 в Абу Даби. Битката сред двамата беше чакана с огромен интерес от почитателите, тъй като и двамата са известни с уменията си на земя. В първите два рунда двамата разочароваха почитателите и се чуваха освирквания в залата. В първия рунд Махачев опита срутване, само че не съумя да го приключи.

Липсваше екшън в този рунд и двамата се изчакваха. Във втория също липсваше екшън, като най-интересното беше това, че Ramos съумя да разклати Махачев със мощен удар, само че Ислам незабавно се възвърне. В третия рунд обаче нещата се трансформираха Махачев съумя да вкара мощен удар с коляно и смъкна на земята Рамос, където му вкара още свиреп удари, само че не съумя да го нокаутира.

До края на рунда Islam държа своя конкурент на земята и доминираше, а Рамос оцеляваше и опитваше обезверено да заключи своя конкурент, само че не съумя и борбата стигна до решение. Съдиите дадоха единомислеща победа за Махачев - (29-27, 30-26, 30-26) . С тази победа Махачев навлезе в серия от 6 следващи победи и си пожела борба с спечелилия от срещата сред Едсон Барбоса и Пол Фийлдър. Рамос от своя страна губи серията си от 4 следващи победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР