Искрящо белият подиум на шоуто на модна къща "Фенди" постави

...
Искрящо белият подиум на шоуто на модна къща "Фенди" постави
Коментари Харесай

Пътуване на Изток: Уникална колекция на Фенди в Париж

Искрящо белият подиум на шоуто на фешън къща "Фенди " сложи модата, а не декора в центъра на вниманието на финала на Седмицата на висшата мода в Париж, заяви Асошиейтед прес.

Това разреши на гостите, измежду които бяха звездата от франчайза за Джеймс Бонд Лашана Линч и корейската актриса Сон Хай-кьо, да възприемат изцяло всяко мънисто, пайета и утайване на материи в това впечатляващо дефиле.

Дизайнерът на италианската фешън къща Ким Джоунс е желал да "излезе от Рим " с творения, шестващи сред разнообразни столетия, градове, мемоари и култури, започвайки от Япония.

Джоунс се връща обратно във времето и в ателието с шоу, което възвръща старите шивашки техники с самоувереност.
Материя за кимоно от осемнадесети век от Киото с хубав десен е разрязана на ленти и части, с цел да оформи нереална вечерна рокля в сиво и бежово, с бяла спортна яка. Както доста други модели в сбирката, и този основава футуристично чувство.

Посипването на японски кленове листа върху вечерни рокли от тюл са изключенията, доказващи правилото в тази сбирка с доста усет, която употребява комизъм и дизайнерски прищевки, с цел да поддържа високи енергийни равнища.

Блестящите, дълги до земята рокли са на върха на творчеството, естетиката и заниманието.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР