Искрите, които прехвърчаха напоследък, категорично не са в интерес на

...
Искрите, които прехвърчаха напоследък, категорично не са в интерес на
Коментари Харесай

БСП не иска повече пререкания с Русия

" Искрите, които прехвърчаха в последно време, изрично не са в полза на естествените връзки сред Русия и България. В последните месеци няколко събития внесоха подозрения до каква степен българското държавно управление е откровено по отношение на желанията си да развиват връзките сред двете страни по този начин, както ги заявяват ". Това съобщи зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин по Би Ти Ви.

Той изясни, че фактически има закъснение в градежа на „ Турски поток “ от българска страна. " Имайки отрицателен опит от " Южен поток ", президентът Путин евентуално е имал терзания какви ще са последствията за този план, изключително след срещата на Борисов с Тръмп и поръчката да си сътрудничат по-близко в областта на енергетиката ", добави Вигенин. Зам.-председателят на Народното събрание бе безапелационен, че България има потребност от " Турски поток ": " За Българска социалистическа партия е значимо този план да се осъществя на българска територия. След като загубихме " Южен поток ", за нас е значимо да се реализира " Турски поток ". Социалистът изрази вяра отсега нататък България да няма повече пререкания с Русия.

Запитан за обвиняванията на Движение за права и свободи по отношение на увеличението на партийната дотация от 1 на 8 лв. на глас, Кристиан Вигенин съобщи, че за следващ път Движение за права и свободи се пробват да вършат интриги за подмолни сделки. " От Българска социалистическа партия направихме това предложение ясно и намерено и го защитавахме обществено. Опитахме се да предизвикваме диалог с всички политически сили, само че не всички партии се отзоваха ", сподели Вигенин, предадоха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР