Искри прехвърчаха в ефира на БТВ между Златимир Йочев и

...
Искри прехвърчаха в ефира на БТВ между Златимир Йочев и
Коментари Харесай

Златимир Йочев към Костадинов: Тук ние задаваме въпросите

Искри прехвърчаха в ефира на БТВ сред Златимир Йочев и госта в студиото Костадин Костадинов.

" Тук въпросите задаваме ние ", бе заставен до го скастри Йочев.

Това стана след въпрос на Йочев каква е позицията на " Възраждане " за анексирането на 4 области от Украйна от страна на Русия.

Костадинов отговори по-добре познатата скица да се прави прилика с Косово, въпреки да става въпрос за напълно разнообразни неща, а и публичното мнение в самата Сърбия е срещу такива аналогии, защото по този метод на процедура Русия оправдава нахлуването си в Украйна и следователно признава независимостта на Косово. 

" Има двоен стандарт. Ние не одобряваме независимостта на Косово. Ако страната ни към този момент е приела едното нарушаване на интернационалното право. В противоположния случай би трябвало да оттеглим и признаването на Косово. Очаквам българско външно министерство да отдръпна признаването на независимостта на Косово още на следващия ден. "

" Трябва ли да са свързани нещата? " - пита го Йочев.

" През 1999 година НАТО нападна една самостоятелна суверенна страна и я срина със земята и окупира 20 % от територията й. Не ви ли звучи познато? ", отбрани Югославия Костадинов, пропускай обстоятелството, че армията на западната ни съседка бе направила военни закононарушения и етническо пречистване в Босна преди този момент, а по данни на българското разузнаване бе подготвила такова и в Косово. Именно след разкритията на България НАТО стартира офанзивата против Югославния. 

" Не ви ли звучи познато? ", повтори Костадинов.

" Въпросите ги задаваме ние. " - сподели Йочев.

Костадинов съобщи още, че глобите против Русия би трябвало да бъдат оттеглени, тъй като вредят на България. " Вредят на нас ", съобщи Костадинов.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР