Искри прехвърчаха между мениджърите на Арсенал и Манчестър Сити –

...
Искри прехвърчаха между мениджърите на Арсенал и Манчестър Сити –
Коментари Харесай

Високо напрежение: Венгер VS Гуардиола

Искри прехвърчаха сред мениджърите на Арсенал и Манчестър Сити – Арсен Венгер и Хосеп Гуардиола – по време на финала за Купата на Лигата. „ Гражданите “ подчиниха по безапелационен метод „ топчиите “ с 3:0 , а през първата част малко след гола на Кун Агуеро двамата експерти не се тормозиха да влязат в открита свада.

Те се конфронтираха от треньорските зони край тъчлинията, а мигът бе уловен от видеооператорите и фоторепортерите.

Конфликтът сред испанеца и французина тлее от по-рано. Още преди конфликта Венгер направи коментар по адрес на Гуардиола, който сигурно не се е понравил на каталунеца.

„ Не е вдигнал равнището на футбола “, сподели по адрес на Пеп мениджърът на „ артилеристите “ и продължи: „ Защо гледаш Барселона. Този тим към момента най-хубавият в Европа. Трябва да приемем, че модерният футбол се мени от прехвърлянията на най-качествените футболисти, които подписват с водещите клубове. Ние като треньори може да споделим нашата философия, само че играта е на футболистите, тъй като тяхното значение е по-голямо от всеки път “.

Направи усещане, че преди началото на огромния край сред манчестърци и лондончани, двамата експерти се поздравиха много хладно.

Припомняме, че извоюваното от Пеп отличие е негово първо, откогато пое Сити.

Гуардиола продължава да колекционира титли, към този момент станаха 22

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР