Искри до червено на Позитано 20. Преизбраната с 81,5% соцлидерка

...
Искри до червено на Позитано 20. Преизбраната с 81,5% соцлидерка
Коментари Харесай

БСП без пари. Нинова готви чистка

Искри до алено на " Позитано " 20. Преизбраната с 81,5% соцлидерка Корнелия Нинова и вътрешната съпротива се срещат през днешния ден на пленум, който би трябвало да утвърди документите за юбилейния 50-и конгрес на Столетницата след седмица (26 септември).

Това ще е генералната подготовка преди най-висшия конгрес, споделят в алената централа.

Вътрешната съпротива ще желае сметка на Нинова за какво партията е на алено. Българска социалистическа партия е без пари, сигнализират от " Позитано " 20. И разкриват, че структурите в страната не са получили траншовете си от юнската партийна дотация. Държавата изплаща парите на партиите на всеки три месеца.

 

Социалистите са в потрес по какъв начин партията им ще прави парламентарни избори, откакто Нинова направи серия уволнения и то на младежи. И на процедура соцпартията не разполага с уред.

Партийната лидерка от своя страна пък се е амбицирала да разчисти всички неуместни хора към себе си. Голямата й борба на конгреса ще е цялостно преодоляване на Националния съвет и на контролната комисия. В момента пленумът на Българска социалистическа партия е извънредно разлъчен. Той към този момент два пъти неодобрява Нинова, като даже знакови промени препоръчаните от нея даде и на директните избори, и на конгреса.  Затова Нинова си е сложила за цел в съвета да има единствено нейни хора.

Соцлидерката споделила на доближените си и екзотичната си концепция водачите на листи и подгласниците им да не се излъчват от структурите по места, а да се назначават служебно от бюрото с решение на пленум. Парашутистите ще взривят партията и ще провокират протести по места, разясняват соцдепутати, които убеждавали Нинова, че ще сбърка, в случай че предприеме смяната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР