Искрено вярвам, че безотговорността и разрухата на българските паметници няма

...
Искрено вярвам, че безотговорността и разрухата на българските паметници няма
Коментари Харесай

Да спрем разрухата на българските паметници, призова Крум Дончев

Искрено имам вяра, че безотговорността и разрухата на българските монументи няма да продължи още дълго. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " Крум Дончев. Добра или неприятна, ние би трябвало да пазим историята си, защото това е нашата поука за бъдещето! А точно - стремежът към демокрацията и равенството сред хората, сподели още той.
Заедно с лидера на листата Елена Йончева и с претендента за евродепуат Иван Кръстев, Дончев посети гр. Гълъбово. Там те се срещнаха с жители и посетиха Национален фолклорен фестивал " Янко Петров " - гр. Гълъбово. Ще работим за общ, обществен и стопански Европейският съюз, само че със опазване на историческата еднаквост на всяка една от страните, съобщи Крум Дончев. Според него фолклорът е онази част от творчеството на народите, която посредством песни, танци, разкази, митове, поговорки, суеверия и стихове споделя за историята и обичаите на обособените етноси и нации. Днес в Гълъбово станах част от тази магия на българските обичаи, добави той.
Крум Дончев взе присъединяване в среща с жители в гр. Казанлък, където съобщи своята мотивация да се кандидатира за евродепутат – „ България да стане още веднъж едно хубаво място за живеене, където страната се грижи за своите жители и младите имат бъдеще”.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР