Искрено се радваме за щастието в живота на инфлуенсърката Мика

...
Искрено се радваме за щастието в живота на инфлуенсърката Мика
Коментари Харесай

Мика Стоичкова се закани: "Ще те подлудя"! За кого е това послание

Искрено се радваме за щастието в живота на инфлуенсърката Мика Стоичкова. През предходната година тя откри любовта (или най-малко тогава я обяви) и хармонията се настани трайно в живота ѝ.

От коледната баница пък ѝ се падна шанс " бебе ", а тя не се посвени да го показа със своите почитатели в Instagram. И макар че тя не демонстрира интензивно мъжа до себе си в обществените мрежи, като че ли всяка нейна фотография е ориентирана към него. Като тази да вземем за пример:

Виж още: След славата: Генчо от " Игри на волята " си призна - гаджето му ревнува! 

" Keep me safe, and I’ll keep you wild! ", написа тя под фотографията. Превод не е необходим. Е, уви, този път посланието не е към нейния обичан, а към различен обичан човек - нейна добра другарка. 

Малко по-рано Мика разпали въображението с един... пуловер! Става въпрос за дизайнерско произведение с пазарна цена от над 1000 евро! Еха!

Но да се върнем към мъжа до Мика! Става въпрос за рекламист, който е много по-млад от нея. Името му е Йордан, а съгласно писанията двамата се срещнали около работен ангажимент. 

Виж още: Мария от " Един за различен " с ефектна бременна фотосесия! Инфлуенсърката - по стъпките на Джулката 

Въпреки че Мика по този начин и не е качила някое хубаво селфи с Йордан, би трябвало да подчертаем, че не е и изтрила наличното. А това, в случай че следваме линията с предходната ѝ сериозна връзка, си е сигурен знак, че двамата са към момента дружно и нещата сред тях се развиват, както би трябвало.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР