Искрено съм учуден от реакциите на хората по повод на

...
Искрено съм учуден от реакциите на хората по повод на
Коментари Харесай

И пред българския казан в политическия ад няма пазач*

Искрено съм изумен от реакциите на хората във връзка на учредянането на една нова партия. Партия, която се основава, не че на някой му се занимава с българска политика и желае да седне на топло в Народното събрание, а тъй като по този начин просто не може, а и не би трябвало да се живее в България. Партия, чиято единствена концепция е да се бори със статуквото и да промени системата. Дали ще успее, дали пътя, по който ще тръгне, е верният - това времето ще покаже.
Но, да се върнем към публичните реакции. Нормално е цялата червено-розова сбирщина от Българска социалистическа партия и производни да скърца със зъби и да плюе по създаващата се политическа групировка. Та тя издърпва килимчето под краката на постоянно ръководещите комунисти, като обезмисля израза " с цел да падне от власт Борисов, съм податлив да гласоподавам за Левицата ". Така на мястото на всяка преселила се във безконечните червени полета баба няма да дойдат двама-трима разочаровани от настоящето ръководство.
Нормално е ръководещите от ГЕРБ да скачат като вуду вълшебник към жертвен огън и да впрягат всички подчинени им медии да храчат и да се присмиват в жанр " това е несериозно, ние сме хората, които знаем и можем " - в желанието си да продължат хегемонията на корупционното си ръководство, без грам мисъл за елементарния човек, живеещ в България. Услужливи ПР-и и медии, викнаха в един глас: " Това е чалга - това е основата на чалга културата ". На всички тях им припари, тъй като след някой различен апартамент, някоя друга тераса и тежката зим, която ни чака с нараснала цена на ток и парно, а към този момент и на свинско, народът може да излезе на улицата, подбуден точно от тази партия.
СЛАВИ НЕ СТАВА - ДАВАЙТЕ ПАК, ЛАПНИШАРАНИ
Уважаеми ръководещи, ние, естествените и интелигентни хор, знаем какво е чалга културата. Разликата сред вашето ръководство и ръководството на една европейска страна е като разликата сред " Тигре-тигре " и " Йовано, Йованке ". Престъпността и корупцията е в основата на чалга културата. Чувството за безотговорност на нарушители и корумпирани политици породи това унищожително за обществото ни и пагубно за децата ни събитие.
Но най-учуден оставам от реакцията на дясномислещите хора. Господин Трифонов бил тъпанар, бил мутра, бил патерица на ГЕРБ. Интересно, от повече от 20 години го виждам по малкия екран и нито веднъж не чух от устата му " БАЙ ХУЙ " в ефир. Вие, господа от достоверната десница, би трябвало да видите шанса, който ни дава тази обстановка. Разбира се, сътрудниците от " Да, България " с съображение не са удовлетворени, тъй като няма да са единствено те представители на дясната общественост, както и в никакъв случай не са били, макар въжделенията и скритите маневри на политическия им гуру господин Иван Костов. Дясномислещите хора у нас са доста повече от 5-6%. Но не мога да приема представители на други политически обединения от дясния набор за какво се подведоха по всички изредени до тук и гракнаха в един глас " ЧАЛГАР ". Наричате чалгар този, който с КУ-КУ бенд през миналите 20 години свири и пя с едни от най-известните в света рок и поп реализатори, екипа, който написа и продуцира песента на Крисия, достигнала второ място на състезанието за деца на ЕВРОВИЗИЯ. " Стига нелепости ", както се споделя в една известна телевизионна реклама.
Приятели, аз мисля, че би трябвало да подкрепим шанса за разтрошаване на статуквото - в противоположен случай ГЕРБ и Българска социалистическа партия ще ръководят до второ пришествие. Нека да помогнем с каквото можем, с нашия политически и експертен опит, с това че познаваме скритите правила, на българския политически живот. Вярвам, че след време България, ще е едно по- положително място. Искрено се надявам, че този път не бъркам.
Автор: Цветан Манчев, ръководител на БДС " Радикали "
Позицията на създателя не отразява позицията на Actualno.com и на екипа на редакцията
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР